Ktec – Εξειδικευμένα Υλικά Κατασκευών

Shop

Πολυκαρβονικά

ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΑ

Τα πολυκαρβονικά φύλλα αποτελούν την πιο εξελιγμένη λύση υάλωσης και στέγασης, καθώς συνδυάζουν μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων συγκρινόμενα με οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Τα πολυκαρβονικά φύλλα έχουν αντοχή έως και 200 φορές μεγαλύτερη από το γυαλί, περίπου το μισό του βάρος, έχουν καλύτερη θερμική αγωγιμότητα (l=0.20W/m² °C, ενώ το απλό γυαλί 4mm έχει 6,4W/m² °C και τα διπλά τζάμια 3W/m² °C μ.ο), μπορούν να καμπυλωθούν, έχουν μεγάλη αντοχή σε διάφορες χημικές ουσίες.

Χάρη στην ειδική προστασία τους από την υπέρυθρη ακτινοβολία που επιτυγχάνεται κατά την παραγωγή τους με τη μέθοδο της συνεξώθησης, τα πολυκαρβονικά φύλλα είναι η καταλληλότερη λύση για όλες τις κατασκευές σε εξωτερικούς και εκτεθειμένους στις καιρικές συνθήκες χώρους.

Το φίλτρο απορρόφησης των υπέρυθρων ακτίνων προσφέρει μακροχρόνια προστασία των φύλλων αλλά και των ανθρώπων και αντικειμένων που τα φύλλα προστατεύουν.

Τα πολυκαρβονικά φύλλα διατίθενται σε δύο τύπους:

  • Κυψελωτά
  • Συμπαγή

Η επιλογή του αριθμού των τοιχωμάτων (1 έως 5) και του χρώματος, δίνει την δυνατότητα ρύθμισης του βαθμού μόνωσης και της φωτοδιαπερατότητας.

Εφαρμογές

  • Σε εξωτερικούς χώρους: Στέγαστρα όλων των τύπων, σκεπαστοί διάδρομοι, πέργκολες, στάσεις λεωφορείων, επικαλύψεις κερκίδων, διαφώτιστες πυραμίδες και θόλοι, ηχοπετάσματα, θερμο-ηχομονωτική υάλωση, επικαλύψεις κολυμβητηρίων, φωταγωγών, θερμοκήπια, επιγραφές, παράθυρα βιομηχανικών κατασκευών, αίθρια, ανοιχτές αγορές.
  • Εσωτερικές εφαρμογές: Διαχωριστικά, ντουζιέρες, ψευδοροφές, επιγραφές, διαφημιστικές κατασκευές.